Winterwandelweek

Ter vervanging van de jaarlijkse winterwandeling organiseert Toerisme Herk-de-Stad dit jaar voor het eerst een winterwandelweek. Vanaf maandag 1 maart tot en met zondag 7 maart kan je wandelen langs een bewegwijzerde wandellus van 6 km. Zin in een langere tocht? Dat kan. Er is uitbreiding voorzien van 2,50 km. Goed voor 8,50 km wandelplezier. Hou er rekening mee dat bepaalde stukken moeilijk toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens

Deelnemen is helemaal gratis. Toch is het fijn als je je deelname registreert. Dit kan door te klikken op onderstaande knop en een korte vragenlijst in te vullen.

De start- en aankomstplaats is het infokantoor van Toerisme Herk-de-Stad. 

Het wandeltraject is helemaal bewegwijzerd. Vanaf het infokantoor volg je de gele wegwijzers. Als je deze gele wegwijzers blijft volgen doe je route van 6 km. De uitbreiding van de route is aangegeven met oranje wegwijzers. Dus als je 8,50 km wil wandelen start je aan infokantoor met het volgen van de gele wegwijzers. Onderweg schakel je over naar oranje. Vanaf het punt waar de twee routes samenkomen volg je terug geel.

De route is prima te volgen. Heb je toch graag een plannetje bij de hand? Dan kan je er hieronder eentje downloaden. In het infokantoor kan je bovendien ook terecht voor het afhalen van een plannetje.

Vlakbij het infokantoor is er voldoende parkeergelegenheid. Naast de speeltuin is er een openbaar toilet waar, indien nodig, gebruik van kan gemaakt worden.

Nog vragen? Kom gerust langs in het infokantoor. We helpen je graag verder!