Fietsen

FIETSEN TUSSEN BLOESEMS & FRUIT

De bloesemroute is een fietslus van 18 kilometer lang. Starten kan aan het infokantoor van Toerisme Herk-de-Stad. De route is permanent bewegwijzerd met witte, zeshoekige bordjes met rode opdruk. 

De fruitroute is een fietslus van 25 km lang die loopt over het fietsroutenetwerk Limburg. Starten kan aan knooppunt 195, nabij het infokantoor van Toerisme Herk-de-Stad. 

De fietskaarten kan je hieronder downloaden of komen afhalen in het infokantoor.

FIETSROUTENETWERK LIMBURG

De provincie Limburg is echt wel een fietsparadijs. Het fietsroutenetwerk Limburg telt meer dan 2000 kilometer goed onderhouden en vaak autovrije fietspaden. De routes zijn verbonden met knooppunten. Op die manier plan je makkelijk de mooiste fietstochten. Stel zelf je route samen via onderstaande knop of koop de nieuwste fietskaart bij Toerisme Herk-de-Stad.

FIETSVERHUUR

Geen (elektrische) fiets bij de hand? Geen probleem. In Herk-de-Stad is het mogelijk om fietsen te huren bij Fietsen Gaethofs,  gelegen in de Pastorijstraat 7 in Donk, Herk-de-Stad.  Aan het Schulensmeer, in Lummen,  is er bovendien een fietsverhuurpunt van Fietsparadijs Limburg.