Fietsen

FIETSEN TUSSEN BLOESEMS & FRUIT

Ga op verkenning tussen de bloesems per fiets. De fruitroute (18 km) en de bloesemroute (25 km) starten aan het infokantoor van Toerisme Herk-de-Stad. Het parcours van beide fietsroutes is volledig vlak. Ook in het najaar, wanneer het fruit rijp is, zijn deze routes zeker en vast de moeite. Het fietsplannetje met deze twee routes is te koop bij het infokantoor van Toerisme Herk-de-Stad en kost 2,00 euro.

FIETSROUTENETWERK LIMBURG

De provincie Limburg is echt wel een fietsparadijs. Het fietsroutenetwerk Limburg telt meer dan 2000 kilometer goed onderhouden en vaak autovrije fietspaden. De routes zijn verbonden met knooppunten. Op die manier plan je makkelijk de mooiste fietstochten. Stel zelf je route samen via onderstaande knop of koop de nieuwste fietskaart bij Toerisme Herk-de-Stad. 

FIETSVERHUUR

Geen (elektrische) fiets bij de hand? Geen probleem. In Herk-de-Stad is het mogelijk om fietsen te huren bij Fietsen Gaethofs,  gelegen in de Pastorijstraat 7 in Donk, Herk-de-Stad.  Aan het Schulensmeer, in Lummen,  is er bovendien een fietsverhuurpunt van Fietsparadijs Limburg.